Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Curryhuhn
2h 40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Teriyaki-Lachs
40 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min