Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Andalusische Fischsuppe
50min
Bouillabaisse
1h
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Tagine mit Seeteufel
1h
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Tintenfischsauce
40min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Fisch-Piccata
1h
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min