Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Skrei mit Muschelragout
1u. 45min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Edelfischragout
35min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1u.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Bouillabaisse
1u.
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Andalusische Fischsuppe
50min