Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut in halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 120 g red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Indian vegetable curry
50 分钟
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 分钟
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 分钟
Root Vegetable Gratin
1h
Lentil moussaka
2h 20 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1小时 30 分钟
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1小时 10 分钟
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h