Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut in halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 120 g red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Indian vegetable curry
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h