
Uyumlu sürümler
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparation Before Demo
- 250 g asparagus woody ends removed
Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
veya 20 g fresh yeast crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil drained
- 30 g olive oil plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Berry Foam
- 80 - 140 g sugar to taste
- 500 g mixed berries, frozen
-
10 - 30
g lime juice to taste
veya 10 - 30 g lemon juice to taste - 1 egg white from medium or large egg
Baking
- 1 egg yolk from medium or large egg
Asparagus Risotto
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 450 g liquid vegetable stock hot
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g frozen peas
- 20 g butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 658 kcal / 2758 kJ
- Protein
- 17.8 g
- Yağ
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 101.7 g