Uyumlu sürümler
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Chicken and Spelt Salad
1h 15 min
Hake and Prawn Burger
15min
Veracruz Fish
30min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Tomato and Haddock Rice
50min