
Cihazlar ve Aksesuarlar
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
fresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
chickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
437 kcal /
1830 kJ
Protein
36 g
Yağ
18 g
Karbonhidrat
28 g
Lif
5.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda