Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed mushroom and egg pots
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
277.9 mg
Protein
12.4 g
Kalori
809.3 kJ /
192.5 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
7.4 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Eat Well
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Citrus seafood salad
1h
Cherry delight
15min
Cream of mushroom soup
20min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Beef and coconut soup
30min
Quick prawn stir-fry
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Mushroom soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min