Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zimt
- ¼ TL Kardamom
- ¼ TL Nelken
- ½ TL Koriander
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 10.7 g
Alternatif tarifler
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 Min
Gemüse Biryani
50 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 Std.
Bananenschalencurry
35 Min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Dal
1h 50min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 Std. 10 Min