Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 4 EL Öl
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Scheiben (1 cm), Selleriegrün beiseite gelegt
- 250 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 400 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Salz
- 80 g Speckwürfel
- 1 EL Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1h 10min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1h 50min
Kichererbsen-Curry mit Krebsfleisch
45min
Kürbiseintopf
1h 30min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40min
Fencheleintopf
35min
Süßkartoffel-Spinat-Eintopf
35min