Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Tomaten-Risotto
35min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Risotto mit Varianten
40min
Möhren-Pasta
25min
Rotkohl-Risotto
50min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Grünkohlrisotto
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Grünkohl-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Dal
1h 50min