Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bandnudeln mit Erbsensauce
30min
Risotto
30min
Grünkohl-Risotto
40min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Tomatenrisotto
50min
Rotkohl-Risotto
50min
Erdbeer-Risotto
25min
Risotto mit Basilikum
40min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Rucola-Risotto
35min
Erbsen-Risotto
50min