Cihazlar ve Aksesuarlar
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
33.2 g
Kalori
2888 kJ /
690 kcal
Yağ
55.3 g
Karbonhidrat
15.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everything Easter
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6sa 30 dk
Moroccan Chicken and Couscous
45 dk
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1sa 50 dk
Chicken and Mushroom Balti
50 dk
Seafood Laksa
25 dk
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1sa 40 dk
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1sa
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1sa 30 dk
Lamb Spezzatino
1sa 45 dk
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9sa
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Caribbean Stew and Steamed Rice
9sa 15 dk