Cihazlar ve Aksesuarlar
Quick Lamb Dhansak
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
36.9 g
Kalori
2096 kJ /
501 kcal
Yağ
20.8 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Indian Feast
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6sa 30 dk
Quick Lamb Dhansak
50 dk
Beef Madras
1sa 30 dk
Kofta Curry
1sa 10 dk
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Lamb Rogan Josh
1sa 45 dk
Chicken Jalfrezi
1sa
Prawn Bhuna
30 dk
Cape Malay Chicken Curry
1sa
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1sa 5 dk
Keralan Fish Curry
30 dk
Lamb Keema with Peas
1sa