Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat, diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil, plus extra for frying
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash, diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 20.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Prawn Bhuna
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50 Min
Chicken Saag
50 Min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Beef Madras
1h 30min