
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil plus extra for frying
- 150 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 501 kcal / 2096 kJ
- Protein
- 36.9 g
- Yağ
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g