![Tuna poke bowl Tuna poke bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57CB8C17-BA45-4A24-A2DF-B3BE99973389/Derivates/fce55a07-d153-4720-9d4b-fadc81fbc309.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ponzu
- 60 g lemon juice
- 80 g soy sauce (see Tips)
- 30 g rice wine vinegar
- 2 tsp sesame oil
Poke bowl
- 200 - 300 g brown rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 30 g rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
- 2 tsp sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- ½ nori sheet, cut into strips
- Japanese pickled ginger, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2677.5 kJ / 637.5 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 64.6 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 2104.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon niçoise salad
35 Min
Sushi salad
1 Std.
Tuna avocado bowl
45min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Miso salmon broth
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Mango salmon bowl
40min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min