![Hunters' stew Hunters' stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/536caa5f-b0ce-4aed-bb6a-903dc8a54d4f/Derivates/82086206-355e-4284-9db2-9baa999e8a69.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1942.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef "Burgundy"
40min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken in yoghurt
30min
Smoky chicken thighs
2h 10 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken à la king
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef Burgundy
1 godz. 45 min