Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1942.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef spezzatino
1h 45min
Hungarian goulash
1hod. 30min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1hod. 30min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef "Burgundy"
40min