Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1942.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Tomato basil chicken stew
35 min