
Cihazlar ve Aksesuarlar
Hungarian goulash
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
369.3 kcal /
1551.1 kJ
Protein
30.2 g
Yağ
16.6 g
Karbonhidrat
14.2 g
Lif
7.7 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Sodyum
720 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda