Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 Min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef ragu
1hod. 25min
Pork fillet with mustard
35 Min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 Min
Hunters' stew
1 Std.
Beef "Burgundy"
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min