Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil hotpot
12h 45min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Hunters' stew
1 Std.
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef "Burgundy"
40 Min