Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 69.6 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 20.6 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Mexican cottage pie
1h 30 min
Quick chicken curry
35min
Mystery soup
45 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min