![Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4828d954-298b-4881-8379-224c8838846e/Derivates/07b274b6-d274-4bc7-be9f-761408c544b8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Hollandaise sauce
15min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Lemon Avocado Sauce
35min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min