Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 Std. 20 Min
Italian Crusted Lamb
5h
Hollandaise Sauce
15 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min