Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • white fish fillets boneless (approx. 200 g each)
    4
  • lime juice
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • macadamia nuts
    10 g
    almonds
  • fresh lemon grass cut in 1 cm pieces
    10 g
    fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • fresh makrut lime leaf (isteğe bağlı) thinly sliced
    1
  • shallot halved
    50 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • water
    1000 g
  • basmati rice, white
    200 g
  • cherry tomatoes
    300 g
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • red chilli (isteğe bağlı) deseeded, cut in pieces
    1
  • lime cut in wedges
    1
  • fresh coriander leaves for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1557.9 mg
Protein 37.3 g
Kalori 1912.4 kJ / 457.1 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 49.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...