Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sautéed Pork with Cider
55min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
One-pot Moussaka
30min