Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos

Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos

3.8 6 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
6 doses

Malzemeler

P/ ralar
  • queijo parmesão
    90 g
Gnocchi
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • sêmola de trigo
    180 g
  • leite
    720 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • queijo mascarpone
    100 g
Molho
  • chalota
    50 g
  • azeite
    30 g
  • espargos verdes cortados em pedaços
    100 g
  • ervilhas
    200 g
  • natas
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    10 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 916.6 mg
Protein 16.4 g
Kalori 2026.9 kJ / 484.5 kcal
Yağ 31.5 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 16.5 g
Karbonhidrat 37.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...