Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 331.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan-fried pork buns
2 godz.
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Buttermilk bread
2 godz.
Pizza log
1 Std. 55 Min
Asian nachos
40min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Plaited pork pie
40min
Little lasagne cups
2h 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min