Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 331.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Honey BBQ Chicken
1h
Meatball subs
55min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Pan-fried pork buns
2h
Soft cinnamon doughnuts
50min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Turmeric fried chicken
13 godz. 10 min
Cha gio (spring rolls)
55min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min