Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 93.1 mg
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Char siew sauce
10 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Prawn wontons
2 godz.
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min