Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 37.1 g
- Yağ
- 24.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1193.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Okonomiyaki
30min
Chicken stock paste
45min
Hoisin pork bowl
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Wonton soup
1h
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Teriyaki salmon bao
1h 50 min
Wonton soup (vegetarian)
45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min