
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wontons (pork)
- olive oil for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
- 10 g piece fresh ginger peeled
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 2 tsp sugar
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander leaves only, for garnishing
- red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 474.2 kcal / 1991.4 kJ
- Protein
- 24.1 g
- Yağ
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 37.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Sodyum
- 1193.7 mg