Cihazlar ve Aksesuarlar
Asian master stock
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 45 dk
1607 g
Malzemeler
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1607 g
Sodyum
9348.8 mg
Protein
115.7 g
Kalori
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Yağ
80.3 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
24.7 g
Karbonhidrat
15.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Basics
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Grilled scallops with chilli jam
25 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Teriyaki salmon bao
1sa 50 dk
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6sa 50 dk
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24sa 55 dk
Barbecue onions (500 g)
45 dk
Furikake
5 dk
Finger lime tarts
2sa 30 dk
Thai green curry paste
10 dk
XO sauce
1sa 50 dk
Prawn balls with pickled vegetables
1sa 15 dk
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1sa 45 dk