Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork and prawn dumplings
Hazırlık 40 dk
Toplam 55 dk
12 portions
Malzemeler
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
112.6 mg
Protein
3.9 g
Kalori
213 kJ /
50.7 kcal
Yağ
1.8 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dinner for two
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Wonton soup
1sa
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2sa 30 dk
Banh bao (steamed pork buns)
2sa 45 dk
Prawn balls with pickled vegetables
1sa 15 dk
Prawn dumplings (xia jiao)
1sa 15 dk
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1sa
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk
Thai-style grilled pork skewers
7sa 25 dk
Pork gyoza with soy dipping sauce
1sa