
Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
pumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
salted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
265 kcal /
1109 kJ
Protein
9 g
Yağ
14 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Modern Vegetarian
60 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda