Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g dried green lentils
- water, for soaking
- 400 g pumpkin flesh, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp cumin seeds
- olive oil, for drizzling
Dumplings
- 100 g onions, quartered
- 5 g fresh mint, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 30 g salted butter, soft
- 80 g bulgur wheat
- 75 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
Soup
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
- 1200 g water
- 150 g fresh spinach leaves
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- 50 g pine nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil Soup
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 menit
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Vegetable Stroganoff
30 min
Quinoa Broth
35 Min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 menit