Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 17.2 g
Alternatif tarifler
Minestrone
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12sa 45 dk
Tuscan Bean Soup
50min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min