Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 17.2 g
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min