Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 770 g water
- 250 g dried Puy lentils, rinsed
- 30 g unsalted butter
- 180 - 200 g tomatoes, quartered (approx. 3 tomatoes)
- 2 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cumin
- 15 g fresh coriander leaves
- 60 g tahini
- 20 g lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g red onion, sliced very thinly
- smoked paprika, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 14.1 g
- Yağ
- 23.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Portuguese Leeks
45 Min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min