![Slow Cooked Beans with Cider Slow Cooked Beans with Cider](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/623C52DE-D14B-4B97-B59D-2BA3E4C14F70/Derivates/3117CF57-6157-4339-9C2B-DB9BDB38F7CC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
- water, to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions, quartered
- 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1040 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 37.7 g
- Yağ
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Red Lentil Soup
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Buckwheat Crêpes
30min
Creamy Tomato Soup
25min
Pea Quiche
1h
Vegetable and Almond Soup
45min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Cream of Vegetable Soup
15min
Garlic and White Bean Stew
50min