Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 430.2 mg
Alternatif tarifler
Lamb korma
4 godz.
Coconut lamb curry
2 godz.
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Tandoori chicken
1 Std. 35 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Vindaloo pork
5h 10min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Thai red pork curry
35min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min