Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb saag
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 3
-
fresh baby spinach leaves240 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
ghee (see Tips)40 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
brown onion cut into quarters400 g
-
garlic paste (see Tips)2 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)800 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
lime juice only1
-
natural yoghurt2 - 3 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
606.8 mg
Protein
32.5 g
Kalori
2349.8 kJ /
559.3 kcal
Yağ
43.1 g
Lif
8.4 g
Doymuş Yağ
17.4 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb korma
4sa
Tandoori paste
5 dk
Madras curry powder
15 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Kuruma iraichchi with coconut roti
1sa 40 dk
Coconut lamb curry
2sa
Beef madras
1sa 30 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Rogan josh
1sa 35 dk
Goan prawn curry
25 dk
Lamb dhansak
25sa 45 dk
Bhuna gosht
1sa 20 dk