Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masala paste
- 1 tbsp coconut oil
- 50 g fresh coconut flesh (see Tips)
- 1 tbsp coriander seeds
- 2 - 4 dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
- ½ tsp fennel seeds
- 4 whole cloves
- 1 tsp salt
- 10 fresh curry leaves
- 1 tsp ground cinnamon
Lamb
- 1 tbsp coconut oil
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tbsp Kashmiri chilli powder
- 1 tbsp ground coriander
- 1 fresh tomato (approx. 80 g), cut into quarters
- 1 tsp salt
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 3-4 cm) (see Tips)
- 150 g coconut milk
- 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2999.3 kJ / 714 kcal
- Protein
- 56.4 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 45.7 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 11.7 g
- Sodyum
- 1470.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb korma
4 Std.
Lamb saag
1h 30min
Beef rendang
1h 55min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Beef madras
1h 30min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Chicken korma
45min
Bhuna gosht
1h 20 phút
Chicken tikka masala
1h 10min
Rogan josh
1h 35min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min