Cihazlar ve Aksesuarlar
Bhuna gosht
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
677.8 mg
Protein
35.1 g
Kalori
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Yağ
57.6 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
21 g
Karbonhidrat
6.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb saag
1sa 30 dk
Lamb korma
4sa
Thai red curry paste
15 dk
Chicken in yoghurt
30 dk
Pork vindaloo
2sa 20 dk
Chicken korma
45 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Kuruma iraichchi with coconut roti
1sa 40 dk
Beef madras
1sa 30 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Rogan josh
1sa 35 dk