Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef madras
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
1248.2 mg
Protein
47.6 g
Kalori
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Yağ
22.6 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
9.8 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sri Lankan red beef curry
1sa 40 dk
Lamb saag
1sa 30 dk
Madras curry powder
15 dk
Pork vindaloo
2sa 20 dk
Chicken korma
45 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Kuruma iraichchi with coconut roti
1sa 40 dk
Coconut lamb curry
2sa
Rogan josh
1sa 35 dk
Lamb dhansak
25sa 45 dk
Bhuna gosht
1sa 20 dk