Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g boiling water
- 100 g fresh coconut flesh, grated (see Tips)
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 30 g tamarind paste (see Tips)
- 200 g canned tomatoes
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 2 fresh long red chilli, trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing
- 1 tbsp ghee (see Tips)
- 10 fresh curry leaves
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 2 tbsp Madras powder (see Tips)
- 750 - 800 g beef chuck steak, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1887.3 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1248.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Madras curry powder
15 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Pork vindaloo
2h 20min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Bhuna gosht
1h 20min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Coconut lamb curry
2 Std.
Chicken korma
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min