Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef madras
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
1248.2 mg
Protein
47.6 g
Kalori
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Yağ
22.6 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
9.8 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb korma
4ч.
Beef rendang
1ч. 55 мин.
Sri Lankan red beef curry
1ч. 40 мин.
Madras curry powder
15 мин.
Rogan josh
1ч. 35 мин.
Pork vindaloo
2ч. 20 мин.
Chicken tikka masala
1ч. 10 мин.
Coconut lamb curry
2ч.
Bhuna gosht
1ч. 20 мин.
Goan prawn curry
25 мин.
Murgh makhani (Butter chicken)
1ч. 15 мин.
Chicken korma
45 мин.