Cihazlar ve Aksesuarlar
Tandoori chicken
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
cardamom pod (black)6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic paste (see Tips)120 g
-
ginger paste (see Tips)80 g
-
olive oil plus extra for preserving200 g
Tandoori chicken
-
water for soaking
-
oil for greasing
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
natural yoghurt200 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
lemon wedges, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
688.3 mg
Protein
26.9 g
Kalori
1515.7 kJ /
360.8 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
10.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken tikka masala with saffron rice
4sa 40 dk
Tandoori paste
5 dk
Madras curry powder
15 dk
Pilau rice
30 dk
Ginger paste
15 dk
Garlic paste
20 dk
Chicken korma
45 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Rogan josh
1sa 35 dk
Bhuna gosht
1sa 20 dk