Tomato Risotto - Risotto al pomodoro

Tomato Risotto - Risotto al pomodoro

4.8 1.2K değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    90 g
  • olive oil
    40 g
  • risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
    300 g
  • ripe tomatoes diced (2 cm)
    200 g
  • dry white wine
    60 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato purée
    20 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    40 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 569.9 kcal / 2384.5 kJ
Protein 15.2 g
Yağ 25.1 g
Karbonhidrat 67.4 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 10.8 g
Sodyum 602.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...