Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 90 g shallots, halved
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 200 g ripe tomatoes, diced (2 cm)
- 60 g dry white wine
- 500 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2384.5 kJ / 569.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 67.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 602.2 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Mushroom Risotto
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Asparagus Risotto
45min
Chilli Con Carne
35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Pea and Mint Risotto
40min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min