Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ofenkartoffeln und Lachsforellen
- 1000 g Kartoffeln, klein, z.B. Drillinge, längs halbiert
- 2 EL grobes Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 4 Stück Lachsforelle, frisch (600–800 g)
- Salz zum Würzen
- Mehl zum Bemehlen
- Butterschmalz zum Braten
Senf-Hollandaise
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 50 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eigelb
- 3 TL Senf, grob (z.B. Maille à l`Ancienne)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4507 kJ / 1076 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 73 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Fisch-Piccata
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30min
Forellen des Bischofs
35min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Edelfischragout
35min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min