Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Scharfe-Hühnersuppe
1 godz. 15 min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 Std. 45 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min