Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Rindfleischstew
1h 40min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Coq au vin
2h
Beef Madras
1h 30min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Gulaschsuppe deluxe
2h