Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ente
- 1 Ente (ca. 1600 g)
- 2 TL Salz
- 2 TL Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Zwiebeln, davon 300 g halbiert, 200 g in Spalten
- 30 g natives Olivenöl
- 180 g Schinkenwürfel
- 200 g Bratwurst, roh, ohne Darm
- 1 Ei
- 80 g Entenleber, in Stücken
- 20 g Paniermehl
- 1 Schwarzer Trüffel aus dem Glas, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Rinderfond
- 2 EL Weinbrand
- 2000 g Wasser
- 3 - 4 reife Tomaten (500-600 g), geschält, in Stücken
- 2 rote Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 2 grüne Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 6 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 100 g Weißwein (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerbratenragout
49 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2h 25 min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Sauerbraten
72h