Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten, in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Schweineschmalz, in Stücken
veya 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
veya 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika, rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4274 kJ / 1020 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reh im Weißkohlmantel
1 Std. 35 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Gefüllte Ente
3h 15min
Kaninchen alla Liguria
10h
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1j 15 menit
Paprikagulasch
1h 25min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1j 15 menit