Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten, in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Schweineschmalz, in Stücken
veya 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
veya 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika, rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4274 kJ / 1020 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerbratenragout
49 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kalbstafelspitz
50min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 godz. 15 min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26h