Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 813.1 mg
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Ratatouille
40min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Green goodness soup
10min