Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 813.1 mg
Alternatif tarifler
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Quinoa tabouli
12h 40min
Rainbow bowl
1h 20 min
Asparagus risotto
40 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50 min
Baked beans
13h 25min
Celeriac parmigiana
1h 10 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Tuna empanadas
2 Std.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Lentil and mint salad
3h 55min