![Fennel, asparagus and camembert salad Fennel, asparagus and camembert salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C852617-E84F-4875-8AFA-0983DD64BFC3/Derivates/E8DBDB10-999F-418E-A7EA-220788EEDDC9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 890.5 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower mash
25 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smashed pea and bean dip
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min