
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fennel, asparagus and camembert salad
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
437.5 kcal /
1838.3 kJ
Protein
17.5 g
Yağ
36.9 g
Karbonhidrat
6.3 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Sodyum
890.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Varoma: Entertaining made easy
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda