Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 890.5 mg
Alternatif tarifler
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Guacamole
10 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Zucchini soup
25 min