Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3281 kJ / 781 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Smoky Couscous Salad
20 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min