
Cihazlar ve Aksesuarlar
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
781 kcal /
3281 kJ
Protein
30 g
Yağ
25 g
Karbonhidrat
96 g
Lif
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vegetarian Cooking
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda