Orzo Salad with Artichoke and Feta

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.0 81 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    1100 g
  • orzo rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese in pieces
    130 g
  • artichoke hearts, marinated drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut in thin slices
    100 g
  • tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 781 kcal / 3281 kJ
Protein 30 g
Yağ 25 g
Karbonhidrat 96 g
Lif 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...