Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1342 kJ / 319 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
Tuscan Bean Soup
50min
Lentil and Pancetta Stew
1u.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Red Lentil Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Bulgar and Red Lentil Soup
1u.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min