Lentil and Pumpkin Pot Pies
TM6 TM5 TM31

Lentil and Pumpkin Pot Pies

4.8 (41 değerlendirme)

Malzemeler

Rosemary Ice Puff Pastry

  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 90 g ice cubes
  • 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp fine sea salt

Pumpkin and Lentil Filling

  • unsalted butter, for greasing
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
  • ¼ tsp dried rosemary
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp dried fennel seeds
  • 150 g red lentils, rinsed and drained
  • 460 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
  • whole milk, for brushing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1812 kJ / 431 kcal
Protein
11 g
Karbonhidrat
42 g
Yağ
22 g
Lif
7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler