Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable pasta sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (isteğe bağlı) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (isteğe bağlı)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
5 g
Kalori
506 kJ /
121 kcal
Yağ
8 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min