Uyumlu sürümler
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min