Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 67.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 2459.8 mg
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Vegetable pasta sauce
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegetable Soup
35 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Vegetable Curry with Rice
50 menit
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Sweet Potato Curry
30 min