Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 67.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 2459.8 mg
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4ωρ. 15 λεπτ.
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Mixed Seafood Risotto
40min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min