Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sardine Parcels
- 8 fresh whole sardines, gutted (each 70-80 g) (see variations)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 4 pinches salt
Green Bean Salad
- 2 eggs
- 500 g water
-
500
g fresh green beans
veya 500 g frozen green beans, cut in pieces - 250 g cherry tomatoes, halved
- 80 g spring onions, cut in thin strips (julienne)
- 40 g extra virgin olive oil
- 15 g white wine vinegar
- 2 - 3 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1u.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Seafood Risotto
40min
Monkfish and prawn soup
1u.