Cihazlar ve Aksesuarlar
Sumac and Tahini Houmous
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
268 mg
Protein
7 g
Kalori
1436 kJ /
347 kcal
Yağ
27 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Post-partum
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Quick Flatbreads
20 Min
Basil Pesto
10 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min