Cihazlar ve Aksesuarlar
Sumac and Tahini Houmous
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
268 mg
Protein
7 g
Kalori
1436 kJ /
347 kcal
Yağ
27 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Post-partum
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Best Basic Houmous
5 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Basil Pesto
10 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min