![Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65FA5592-1097-4ACF-8A36-EAF088E6C061/Derivates/0F89A850-2825-4F54-A275-2EBF96FA4A87.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 7251.2 mg
Alternatif tarifler
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Tiramisu
5h 20min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Lemon caper butter
10min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min