Uyumlu sürümler
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 85.3 g
- Doymuş Yağ
- 34.4 g
- Lif
- 11.4 g
- Sodyum
- 712.7 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Pork san choy bau
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken pesto pasta
30min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai red chicken curry
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and chicken pasta
50min